BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Trip to Kota kinabalu Part II

Peeps! I Fall In Love with Kota Kinabalu..hehe ;) Assalammualaikum & hello..

ok.Let's talk about day 2 in Kota Kinabalu.. Ok. Bermula jam 8.00 pagi aku & adik Dah kuar dari hotel..badget nak pusing2 tengok kawasan sekeliling sementara tnggu my friend's bf dri labuan sampai ke KK..hotel radiental ni dekat depan le maridien..jalan depan sket da jmpa centre point..ah, mmg senanglah! Pusing2 jmpa tpt tu lagi.hee ;)

Ok. After breakfast kat kedai mamak, makan roti canai..pastu kitorang p warisan square..wah! Sgt canteq shopping complex ni..(refer to picture below)

Then, kitorang singgah jap kat pasar ikan buang sisa2 toksik..hahhaa!! lepas tu kitorang p pasar filipine usha2 kerongsang chanteq! Wah! Sngt murah kerongsang kat situ..Korang kene pandai pilih kedai la.. Yeaahaa!

kol 12 tengahari kitorang check out dari hotel tu & g jmpe bf cidot! Dia dah book 1 bilik kat api2 centre..Pastu simpan barang kat bilik die..First impression: wah, burok siot bilik ni! Lagi hampeh dari hotel radiental..sob..sob ( adik & aku saling berpandangan) hahaha..

Sementara tnggu cidot dari KL samapi ke KK, kitorang p la tengok cite world
Invasion kt centre point..rm5 je movie kt cnie..sgt murah! Hoho.. Habis je tengok movie tu, ktorang pon balikla ke hotel n check in bilik lain kt hotel api2 tu..--> alasan sebenar: sbb battery iphone da flat..xleh amik pic lagi..hahahaa..! Bilik tu not bad la compared to en.muiz a.k.a bf cidot punya bilik..hee..rm80 utk 3 bed..okla..bilik pon besr & bersih..but, tadak Astro! Hoho

aktiviti lepas tu tido & solat kt hotel..Malam baru keluar balik & g makan ikan bakar kat pasar malam..okla..not bad! Tapi, i rsa seafood kt kuching lagi sedap & fresh! Sorry org KK! Heee ;)

After makan2 kitorang jalan kt watetfront tu..tempat mmg cantik tapi harga makanan pon cantik! Hahaa..kalau nak honeymoon bleh la makan kat situ..udara sepoi2 bahasa sbb waterfront ni mmg kt tepi laut..hah! Nama lagi waterfront!hahaa..

Then, aktiviti last kitorang hari tu ialah KarOke!! Yahooo! I love karoke!! Hahaa..eh, lupa nak bagitau..karoke kt sini ada dekat atas centre point..rm20 per hour for 1 room plus free minuman..for me, ini dah kira murah compared to karoke kt kuching..sampai situ je aktiviti litorang for day 2..day 3 plak kitorang p pulau...lalallaa~ tngguuu my next entry..

Love

1 kumenn ;):

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)