BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

pesanan buat insan rose_mungee ♥ chidah_bee ♥ dayah tinggi ♥ zack psyco ♥ Duitttttt!!

wooahaa..!! i'm done with my cardio & respiratory presentation. Biasa-biasa jer kali nie. wateve la.! hehehe.. Who cares?? Segeh pon tak kesah.. Bahahhaa..~~ Abes jer present, otw balik segeh teringat satu entry ni yang bertajuk "perhatian kepada segeh dan daoz. encik ries lee tak payah la kodd wakaka~" !! Woooww. Gila glamer nama aku terpampang kat entry ni. *mata otomatik jadi mulat & mundar mcm mata choo-ching lula**ewww..chumel ah..brrrr...* Entry ni wrote by Mrs. Lula.. Eh..eh..cilap! Miss Lula la ato lebey manis lagi kalau aku cakap "gadis named Lula perasan chumel" -------> bahahhhaha... ;) Jadi, disebabkan mata chudah nomel2 maka aku dengan rajinnya menekan huruf-huruf abc.....z. Full stop. No more alphabet after that ukeyh melainkan tambahan lagu "ku tahu abc ku, mari kita ulang lagi " pffftttt...

ok. Gadis named lula sila ambik perhatian XD

1. adakah anda rasa HOT??
memang la hot!! aku bukak kipas sampai 5 tiap-tiap ari tanpa pernah tutup pon even aku takde lam bilik kecuali kalau nak sapu bilik .. wakakkaka ;)

2. upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. cerita pasal gambar...
*rumah ku chentaku* .. actually, sehari lepas aku bru tukar pic laen. "pic chumel awal & scha*..
bahahha..tapi xnak ah letak kt cni. nanti awal & scha xnak kawan Segeh lagi.. ;p

4. bila kali terakhir anda makan pizza?
hmm. sebulan yang lepas kot. 3X pi pizza dalam masa 2 minggu. Hahaha ;)

5. lagu terakhir anda dengar?
Lagu Hari ini & Semalam. Ewww.. its double up my mood!! (^_^)

6. apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?
baring ngan gaya chumel cham choo-ching miss lula.. hakhak.

7. selain nama sendiri, anda dipanggil nama apa?
fazilla, ila, kak cik, n-donn, tiger, segeh, mengkok.. ;)

8. tag lagi 8 orang
1. rose_mungee
2. satu bayangan
3. chidah_bee
4. mak
5. ayah
6. choo-ching miss lula
7. dayah tinggi
8. zack yang psycho

9. siapakah orang no.1 kepada anda?
BFF!!

10. katakan sesuatu mengenai orang no. 5...
i love u dad dem much...huhu.. muahh *need mood stabiliser pelizzzz*

11. no. 3 ada hubungan dengan siapa?
ngan 1.7.8.

12. bagaimana pula ngan no.4?
4
5.. Kalau 4 tak♥ 5, maka tak wujud lah jaringan Segeh ♥ 4 ♥ 5.Hehehe.. ;)

13. pesanan kepada orang no.6
hahahha..adey...!! adoii..nak pesan ape ek..bukan die reti apa aku cakap..grrr...
meooww!! meooww!! bahahha.. ;P

14. kata2 cinta untuk orang no.2
aku akan cinta kamu dalam hati sampai bila2..wakakka.. XD

15. adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
tade..!! sorang psycho..sorang lagi tingii.. upsss...ampoonnn!!!

16. berikan 5 yang anda tau orang yng mentag anda..
-namanya sangat unique macam lala.. haha.. miss lula
-orgnya chumel.. ;)
-future lawyer if i'm not mistaken
-ada choo-ching yg mata nya macam mata segeh.. hahaha *nada perasan di sini*
- ada secret admire macam .......?? hehehe..
alaaa...5 je ker?? napa tak suruh wat 10 ker..baru besh..hohoho..

17. persamaan antara kambing dan lembu..
mana da sama..orang buta pon tau kot. hikhikkk.. ;D
dua-dua binatang ni aku suka & telah sekian lama menyimpan hasrat nak ada ladang kambing & lembu!! wooaaha..

18. perasaan anda wat tag ni..
biasa-biasa aja..smntara nak tunggu masa utk tidon. keke

19. adakah anda tahu si razman itu sengal?
ngak ah!! saya tak kenal. tanya miss lula..pfftttt..

20. GAY/LESS
nauzubillah..

p/s: buat insan-insan yang di tag di atas, now ur turn plak.
do it! do it!
duittttttttt!! hahaha.. ;D

*chenTa*

3 kumenn ;):

Miss Lula said...

wow terima kasih segeh kerana buat tag. uhhuu~

adey kem salam. haa terkejot tak? hakhak~ :D

SeGeh is Ngekz said...

hahaha..maceh adey.wsalam.. *wink* (:

Anonymous said...

Good dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Gratefulness you on your information.