BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

♫♪♪ Telah Tertulis nun Di Sana ♫♪♪


Salam.. Di kala petang2 camni, ada baek nya aku mencoretkan secebis luahan dilema prasangka. Hahaha.. Tipu. tipu.. tipuuuuu~~~ Saja ah nak post new entry. Pasnie da sebok ngan interbiuu + osphe + exam. Burppp!! Mampukah aku??.. Hope everything is going smoothly. Amin.

Interbiu?? Oh. minggu depan da interbiu.. Da prepare pe yang patut ke Segeh?? Nope!! Sijil x sah kan lagi. CV tak buat lagi. Birth certificate tak sampai lagi. Adoii..!! macam-macam bnda nak kena buat & nak kena pikir.. huhuhu..!! Hari ni Segeh dapat berita kureng manis daripda "ibonda & ayah terchenta" gara-gara original birth certificate tu. Huh.! I got new birth certificate ok..! macam baby baru lahir.. Orang laen da bertaoon kot. hurmm.. Adakah ini suratan nasibku? Huhu.. Now, secara rasminya nama ku dah di tukar kat Jabatan Pendaftaran Negara. After this kena buat new IC lak. Ah, i hate this damn much..!!!! Kla, malas nak emo lebey2.. Baek aku ikut flow jer.. Masa akan merubah segalanya.. Amin

*Chenta*

4 kumenn ;):

rudsdiey said...

kenak tok..sampe mok polah ic baru gik..tuka nama gik ya..maw kawen ngan org arab ka??

SeGeh is Ngekz said...

maybe tnggl oi..hahaha..xlah..fmily pon hal bah..santek dah nma ku nktok oi..hoho

rudsdiey said...

hahaha....maybe...muehehehe...nama baru ek..Siti Nurul Fazila ka??hahahaha...pa nama baru tek??

SeGeh is Ngekz said...

kahkahkah..tuluunn2x..klasik sunggoh nma itu..hakhak..mna bleh gtau..surpriseeee~~ ^_^'nti la aku gtau..sabaq