BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

✿ oh,esok exam ✿


oh, esok exam
seperti biasa, akan ada yang ke:

LIBRARY

SURAU

BILIK KAWAN

RUMAH KAWAN

MERAYAP??

MAKAN??

Tapi AKu~~????

MenJadi Seperti Mayat Hidup di dalam "Jail @ Bilik sendiri" Hehehe.. ;)
Study..
Mengunyah..
Berjalan..
Tido..
On9..
Semuanya dilaksanakan dalam "Jail"!!!
Alasan: Tiada Gangguan..Huahaha..Konon je la takde gangguan. Laptop tu bukan gangguan ke Segeh??
"Nope"
Laptop TU connects aku ngan dunia luar. So, bukan macam dalam penjara la kan.
I'm still alive beb.. Teheee.. ;)

Kesimpulannya, aku tak suka study tempat lain. Memang tak masuk.!! Huahehe..

✿ All the best frenzz ✿

"LOve"



7 kumenn ;):

nAmeLeSs said...

eiyla!!! all da besh!! :D

Miss Lula said...

best of luck bebeh!!! :D

~cAhaYap3tUnjUk~ said...

all da best segeh!!! hehehe

SeGeh is Ngekz said...

nameless, lula, cahaya petunjuk: thanx.. ;D

diEb^AJ said...

jail?

huhu...

but afterall it is better dari nama yang budak2 rumah ni bagi kat bilik aku...

G-U-A

cheiss!!! ♥

~cAhaYap3tUnjUk~ said...

hahahaha~ lawak la ko dieb... camne ko hias bilik ko smpai dipanggil gua tu??? hehehe~ *aku tak penah tgk bilik ko snanye... hahaha~

SeGeh is Ngekz said...

hahahha..gua?? woww~~!! bezz ah..mesti banyk kelawar kan dieb..muahahha..ee, kelawar mata besarr..aww~~!!